Overval op cafetaria’s

Helaas komt het veel te vaak voor, dat een cafetaria overvallen wordt.

Uw hard verdiende geld wordt op brute wijze, veelal onder bedreiging met pistool of mes, van u afgenomen. Wat moet u dan doen?

Uiteraard eerst de politie bellen, contact met verzekeraar opnemen etc. Maar u kunt nog meer doen. Er bestaat een onafhankelijke organisatie genaamd “Schadefonds Geweldsmisdrijven” . Het Schadefonds geeft een financiële tegemoetkoming aan mensen die slachtoffer zijn geworden van een geweldsmisdrijf met ernstig letsel. Het schadefonds verstrekt eenmalige uitkeringen, als tegemoetkoming voor geestelijk leed dat slachtoffers is aangedaan (smartengeld) en voor bijvoorbeeld medische kosten of verlies van inkomen.

Heeft u vragen hieromtrent, kunt u altijd contact met de cafetariaboekhouder opnemen of kijken op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *